СОМБОРСКИ ПРОФЕСОР ДРЖИ ОНЛАЈН ЧАСОВЕ ГИТАРЕ
СОМБОРСКИ ПРОФЕСОР ДРЖИ ОНЛАЈН ЧАСОВЕ ГИТАРЕ

Пандемија корона вруса, ванредно стање и излолација затворили су нас у куће. Прилика је то да се ураде неке ствари које смо увек желели, а за које нисмо имали времена.

Мирослав Стојисављевић, професор гитаре из Сомбора одлучио је да помогне онима који желе ово време да искористе за часове гитаре.

„У овој провој епизоди причаћемо о положају и врстама гитаре, трзалицама. О томе како се све то комбинује и како то све треба да звучи“.

Овако се на првом часу својим ученицима обратио професор Мирослав Стојисављевић, али полазници Школе гитаре за почетнике-Дневна доза гитаре нису били са њим у учионици већ испред својих рачунара или мобилних телефона.

  • Морам да кажем да је ту идеју мени наметнуо мој син. Супруга је осмислила назив за серијал, млађа ћерка бави се камером и монтажом и она одрађује сав технички посао. Мени је само остало да испуним жељу мојих пријатеља, познаника и људи који су тражили да осмислим школу гитаре за почетнике, каже Стојисављевић.

За разлику од правог часа на онлајн часу нису могућа питања и појашњења, па се зато све мора детаљно и јасно показати.

  • Не можете сваки час застати и поново показивати, већ морате кратко и јасно, разумним речима објаснити то што показујете, каже овај сомборски професор гитаре.

План је био да се недељно објаве два онлајн часа, али су полазници онлајн школе гитаре нестрпљи па настава иде брже него што је Мирослав планирао.

  • Јасно ми је да су полазници различитих узраста, од основаца до старијих људи који заиста уживају у томе. Сама њихова жеља, само запиткивање када ће бити наредни час мени је доказ да радимо добар посао, каже Стојисављевић.

Мирослав се нада да ће ванредно стање и пандемија проћи пре последњих часова, али обећева да ће онлајн школу гитаре наставити и када се живот врати у свој нормални ток. Сви који желе да прате часове које сомборски професор гитаре даје, то могу учинити кликом ОВДЕ. (РТВ, Фото: Youtube)

Видео прилог можете погледати ОВДЕ.

Оставите одговор