СОМБОРСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ОСТВАРИЛИ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ
СОМБОРСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ОСТВАРИЛИ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ
  • Post category:Друштво

Припадници Полицијске управе Сомбор су учествовали на десетим Спортским играма полиције у Врњачкој Бањи, где су остварили добре резултате. Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза Србије и Министарства унутрашњих послова, а учествовало је око 1.300 припадника полиције.

Жељка Ђуричић je освојила прво место у дисциплини „Kупер“, док је Мирослава Миљановић у трци на 400 метара била трећа. Kада су у питању екипна такмичења, одбојкашка екипа сомборске Полицијске управе је освојила друго место, а мешовиту одбојкашку екипу чинили су Ален Бурсаћ, Јасна Маријановић, Младен Девчић, Радмила Петровић, Радивоје Перовић, Вељко Манојловић, Милана Дошен и Немања Ђуричић.

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић је организовао пријем за припаднике сомборског МУП-а који су учествовали на играма. Честитајући им на успеху, Ратковић је обећао да ће Град обезбедити још више термина за њихове тренинге, како би припадници полиције у континуитету наставили са добрим резултатима.

Пријему је присуствовао и начелник Полицијске управе Сомбор Саша Дмитрашиновић, који је нагласио да је веома поносан на све који су учествовали и који су достојно представили сомборску Полицијску управу.