СОМБОРСКИ ОТВОРЕНИ БАЗЕН ДОЧЕКУЈЕ ПОСЕТИОЦЕ УЗ НОВЕ САДРЖАЈЕ
СОМБОРСКИ ОТВОРЕНИ БАЗЕН ДОЧЕКУЈЕ ПОСЕТИОЦЕ УЗ НОВЕ САДРЖАЈЕ

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и члан Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства Антонија Нађ Косановић обишли су јуче отворени базен у Градској хали „Мостонга“, где је отворена сезона купања. Тамо их је дочекао директор Спортског центра „Соко“ Дарко Косановић и упознао их са новим садржајима које базен нуди.

Изграђено је ново дечије игралиште, урађено је степениште, проширена је понуда бифеа, а на захтев посетилаца од сада је доступан и већи број лежаљки.

  • Нагласио бих да од ове године ми имамо смањен износ цена пакета улазница, тако да уколико купите сет од 10 улазница за децу, пензионере, студенте, карта је већ од 80 динара. Поносан сам на чињеницу да смо ми ове године први у Србији отворили базен и то 11. јуна. Време нам није ишло на руку, али се надамо да ће број посетилаца бити све већи наредних дана, истакао је Косановић.
  • Директор нам је показао све новине које се налазе од ове године на отвореном базену, а тичу се мобилијара, тако да ће наши најмлађи имати још додатног садржаја. Урађене су и цветне леје око самог базена, видимо да је све на врхунском нивоу па смо већница и ја презадовољни како то изгледа. Надамо се да ће време ових дана послужити и да ће отворени базен бити пун, рекао је градоначелник Ратковић.