СОМБОРСКИ ДОМ ЗДРАВЉА ДОБИО НОВУ РАЧУНАРСКУ ОПРЕМУ И КАНЦЕЛАРИЈСКЕ СТОЛИЦЕ
СОМБОРСКИ ДОМ ЗДРАВЉА ДОБИО НОВУ РАЧУНАРСКУ ОПРЕМУ И КАНЦЕЛАРИЈСКЕ СТОЛИЦЕ

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и члан Градског већа за област деце, омладине, спорта и здравства Антонија Нађ Косановић посетили су јуче Дом здравља „Др Ђорђе Лазић“ поводом набавке нове опреме за шта су средства обезбеђена из буџета града. Овог пута су набављене нове столице за медицинске раднике и савремена компјутерска опрема у вредности од око 1.400.000 динара.

Докторка Емеше Ури, директорка сомборског Дома здравља је истакла да је и овај вид опреме битан за квалитет услуга ове установе.

  • Дом здравља је у последњих неколико година доста средстава инвестирао захваљујући Канцеларији за управљање јавним улагањима. Реновирали смо централну зграду и зграду Хитне помоћи, међутим, нека основна опрема која се налази у самим амбулантама је доста дотрајала. То се односи на компјутерску опрему, али и на столице на којима седе лекари и медицинске сестре, тако да смо сад средства добијена из буџета Града утрошили на набавку ових неопходних средстава за рад. Набављена је ИТ опрема за више амбуланти, као и канцеларијске столице. Ми из сопствених средстава не можемо да издвојимо та средтва и захвални смо Граду што је увидео да је и та врста опреме врло битна за квалитет услуга које пружамо, нагласила је Ури.

Оставите одговор