СОМБОРСКА ШКОЛА БИЛА ДОМАЋИН АКТИВА ДИРЕКТОРА МЕДИЦИНСКИХ ШКОЛА СРБИЈЕ
СОМБОРСКА ШКОЛА БИЛА ДОМАЋИН АКТИВА ДИРЕКТОРА МЕДИЦИНСКИХ ШКОЛА СРБИЈЕ

Средња медицинска школа „Др Ружица Рип“ из Сомбора ове године je била домаћин Актива директора средњих медицинских школа Републике Србије, који је одржан 01. и 02. јула. На свечаном отварању Актива присутне је поздравио Антонио Ратковић, заменик градоначелнице.

  • Задовољство нам је што се Актив директора средњих медицинских школа одржава у Сомбору, који је, поред богатог културног наслеђа и зеленила, познат и као центар образовања, истакао је Ратковић.

Саветник министра просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, др Александар Пајић на скупу је рекао да су урађене многе промене, како у гимназијском, тако и у средњем стручном образовању, да су многи закони донети, али и да се активно ради на доношењу нових и на стратегији образовања за период до 2030. године.

  • Задовољство ми је када се видим са колегама и када имамо прилику да разменимо искуства, оно што је добро у нашим образовним установама, али и да чујемо проблеме, ако их има, и пробамо заједнички да нађемо решења, нагласио је Пајић.

Оставите одговор