СОМБОРЊУЗ ПРОМЕНИО ВЛАСНИЧКУ СТРУКТУРУ
СОМБОРЊУЗ ПРОМЕНИО ВЛАСНИЧКУ СТРУКТУРУ

Након десет година постојања, портал sombornjuz.rs мења власничку структуру а самим тим и уређивачку политику, јер људи који су до сада одлучивали како ће портал функционисати више неће бити чланови редакције.

Подсећамо да је идеја за оснивање портала Сомборњуз потекла од групе ентузијаста који воле Сомбор и искључиво су желели да својим суграђанима понуде правовремено, истинито и објективно информисање. Да нам профит није био мотив, доказује то што наш портал до сада никада није учествовао ни на једном конкурсу у којем су Град Сомбор, Покрајина или било који други органи власти давали новац за суфинансирање рада медија, што се лако може утврдити. Средства за функционисање портала су обезбеђивали искључиво чланови малобројне екипе, без било какве политичке, спонзорске и друге помоћи.

Досадашња екипа која је основала Сомборњуз и у претходној деценији на овом порталу објавила на хиљаде текстова и вести везаних за наш Сомбор, овим путем се захваљује пре свега свим Сомборцима, али и људима са стране, који су нам поклонили своје поверење и изабрали баш наш сајт, као место на којем ће се информисати. Такође се захваљујемо и свим партнерима са којима смо имали квалитетну сарадњу у смислу добијања информација (спортским клубовима, удружењима грађана, школским, предшколским и установама културе, здравственим установама, градским институцијама,…)

Колегама који ће наставити рад на порталу желимо много среће и пословних успеха.