СОМБОРКА КАЈА МАНДИЋ ПЛАВШИЋ ЗАХВАЉУЈУЋИ СУГРАЂАНИМА ПОБЕДИЛА У ГЛАСАЊУ ЗА „НОВО ИМЕ“
СОМБОРКА КАЈА МАНДИЋ ПЛАВШИЋ ЗАХВАЉУЈУЋИ СУГРАЂАНИМА ПОБЕДИЛА У ГЛАСАЊУ ЗА „НОВО ИМЕ“

Захваљујући труду и гласовима својих суграђана, пријатеља, познаника али и оних које никада неће упознати, Сомборка Каја Мандић Плавшић је победила у новембарском гласању на сајту novoime.rs и тиме остварила услов за добијање стипендије коју додељује групација „Novomatic“. Каја је победила са укупно 5.103 гласа испред Милене Ранчић из Београда за коју је гласало 4.987 људи, док су остали кандидати сакупили далеко мање гласова од младе Сомборке.

Каја Мандић Плавшић је победом у пројекту „Ново име“ себи обезбедила новчану награду и подршку компаније „NOVO INVESTMENT“, а која на територији Србије делује под окриљем међународног лидера у гејминг индустрији, групације „Novomatic“. Као друштвено одговорна компанија, „Novomatic“ помаже младима из Србије који желе да унапреде свој таленат, а у Кајином случају то је клавир.

  • Ова награда ће ми помоћи у даљем школовању и усавршавању, приликом одлазака на међународна такмичења на којима сам често једини представник наше земље и при похађању мајсторских курсева музике код признатих педагога. У блиској будућности планирам да упишем докторске академске студије на Академији уметности у Новом Саду, наставим концертну делатност као солиста и члан клавирског дуа и наставим да представљам Србију у позитивном светлу успешним наступима на такмичењима, каже Каја.

Ова талентована Сомборка се захвалила свима који су је подржали и поручила да је ово заједничка победа.

  • Желим од срца свима да се захвалим на подршци и помоћи коју су ми пружили претходних неколико дана. Хвала Вам на сваком минуту који сте издвојили да бисте гласали, слали поруке пријатељима и делили објаве. Победили смо на конкурсу „Ново име“ заједничким снагама, уз много среће, вере у успех и оптимизма, поручује Каја Мандић Плавшић.

Оставите одговор