СОМБОРЦИ ШОКИРАНИ УБИСТВОМ НАДОМАК ЦЕНТРА ГРАДА (Фото)
СОМБОРЦИ ШОКИРАНИ УБИСТВОМ НАДОМАК ЦЕНТРА ГРАДА (Фото)

Вест о убиству Ј. Н. данас је потресла Сомбор, а станари улице Бранка Радичевића где се догодила трагедија су у шоку. Кућа у којој се све одиграло налази се на свега неколико стотина метара од главне сомборске улице и шеталишне зоне, а у поменутој улици су насељени махом староседеоци који кажу да овако нешто не памте.

Овај крај иако је у најужем центру Сомбора, увек је важио за миран и безбедан. Међутим, у последње време власници појединих некретнина у суседнним улицама су издали своје објекте мигрантима па сада овуда свакодневно пролази много непознатих људи, што ће сигурно отежати посао полицији у расветљавању овог злочина.

  • Ј.Н је била старија жена која је живела сама у кући, а син је редовно обилазио. Из њене приче знам да је недавно реновирала део куће, у који је пустила станаре, како би имао ко да јој помогне око кошења траве и одржавања имања, иако се син са тим није слагао. Међутим, они су били ту свега две недеље. Ово што се десило је јако страшно и не знам ко и због чега је тако нешто урадио, испричао је за Сомборњуз један од комшија.

Прва комшиница каже да је покојна Ј.Н. причала да не зна чиме се баве људи које је пустила у кућу, али да су често наручивали скупу храну и трошили много новца.

Полиција је завршила увиђај, а тело несрећне жене је око 21,20 часова однето из куће. У сваком случају, полицијска истрага би требало да утврди детаље ове трагедије.

Д. Р.