СОМБОР ДОБИЈА ТРЖНИ ЦЕНТАР  „STOP SHOP“
СОМБОР ДОБИЈА ТРЖНИ ЦЕНТАР „STOP SHOP“

Аустријска компанија „Immofinanz“ најавила је да ће у Србији отворити још четири тржна центра „STOP SHOP“. Нове ритејл паркове ће добити Сомбор, Лесковац, Шабац и Зајечар у оквиру којих ће бити око 28.200 квадратних метара простора за изнајмљивање, а закључивање посла се очекује у првом кварталу 2021. године.

Осим четири нова ритејл парка у Србији, „Immofinanz“ је купио још два у Чешкој од компаније Митиска РЕИМ, белгијског инвеститора специјализованог за ове врсте комерцијалних некретнина. Компанија је обавила и аквизицију ритејл парка од око 5.500 квадратних метара у Воитсбергу, у Аустрији, током четвртог квартала 2020. године. Портфолио у Хрватској биће проширен за један објекат у граду Лудбрег.

  • Наши планови укључују средњерочно повећање на 140 STOP SHOP локација, при чему намеравамо да се фокусирамо на тржиште Централне и Источне Европе, Југоисточне Европе и Аустрије, као и селективан улазак на тржишта других западноевропских земаља, рекао је Дитмар Реиндл, главни оперативни директор компаније „Immofinanz“.

Ова компанија је у Србији власник 10 тржних центара, на простору од око 100.000 квадрата.

Како сазнаје Сомборњуз, нови шопинг центар ће бити на Стапарском путу бб, поред Салона намештаја Александро, где ће бити отворена и продавница реномиране данске компаније „JYSK“.

Оставите одговор