СНС СОМБОР – ПОРУКА ПРОТЕСТА „ПРОТИВ НАСИЉА“: УБИТИ ВУЧИЋА
СНС СОМБОР – ПОРУКА ПРОТЕСТА „ПРОТИВ НАСИЉА“: УБИТИ ВУЧИЋА

Саопштење преносимо у целости:

„На данас одржаном протесту, како га опозиција назива „против насиља“, сведочили смо претњама смрћу председнику Србије, Александру Вучићу. Наиме, Милован Бркић, један од вођа протеста, јасно је пред камерама рекао да Вучића треба убити, те му опсовао и мајку Ангелину! Да им ништа свето није, искористили су дане жалости, дане када Србија плаче за убијеном децом, да организују протесте, а све са циљем да уклоне Вучића!

Протест су организовали сви они који сваког дана на насиље позивају преко Шолакових гласила. Не смемо заборавити Срђана Миливојевића који је поручио како ће председников син и брат завршити као Гадафи у шахту, Маринику која је рекла да ће крв тећи улицама. 

Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује данашњи позив на убиство председника Александра Вучића. По ко зна који пут, они су показали да им је циљ да Вучића уклоне, да искажу да им је циљ да га убију! Такође, позивамо све надлежне институције да реагују што пре и Бркића сместе иза решетки, где му је уосталом и место!

Грађани Србије стаће уз Александра Вучића и подржати га у свим одлукама, јер видели смо и у данима иза нас да је одмах након трагедије донео одговорне мере, како би се насиље спречило.

Живеће пристојна и нормална Србија!“