СНЕЖАНА ЦИЦО ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА ЈКП „ПРОСТОР“
СНЕЖАНА ЦИЦО ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НОВОГ В.Д. ДИРЕКТОРА ЈКП „ПРОСТОР“
  • Post category:Друштво

Градско веће Града Сомбора je данас одржало 61. седницу, на чијем Дневном реду се нашло седам тачака. Између осталог, усвојен је Предлог решења о престанку функције вршиоца дужности директора ЈKП „Простор“ Сомбор, Ђорђа Зорића, а за новог вршиоца дужности директора овог предузећа, предложена је Снежана Цицо из Сомбора.

Она је од 2015. године па све до сада обављала посао извршног директора „Севертранса“. Ово предузеће је почетком септембра продато фирми „Соларис“, у чијем власништву је између осталог и апатински превозник „Апатинтранс“. Како Сомборњуз сазнаје, „Соларис“ је и званично преузео „Севертранс“, а план новог власника је да између осталог, у наредном периоду сомборски и апатински превозник, као „братске фирме“ остваре сарадњу у виду заједничког превоза путника на релацији између ова два насељена места.

Градско веће је на данашњој седници донело и Решење о трећим изменама и допунама Решења о именовању чланова Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора. Пошто је 09. августа 2021. године Одлуком Градског већа Града Сомбора за Начелницу Градске управе постављена Јелена Велебит, а Одлуком о образовању Штаба за ванредне ситуације града Сомбора, дефинисано да у састав Штаба за ванредне ситуације града Сомбора улази и начелник Градске управе, било је потребно да се подаци у саставу Градског штаба за ванредне ситуације измене у складу са кадровском променом у горе наведеном органу града.