„СЕВЕРТРАНС“ ПОЧЕО ПРОДАЈУ ЂАЧКИХ МЕСЕЧНИХ МАРКИЦА, РОДИТЕЉИ НЕГОДУЈУ И ТВРДЕ ДА СУ ОШТЕЋЕНИ
„СЕВЕРТРАНС“ ПОЧЕО ПРОДАЈУ ЂАЧКИХ МЕСЕЧНИХ МАРКИЦА, РОДИТЕЉИ НЕГОДУЈУ И ТВРДЕ ДА СУ ОШТЕЋЕНИ

Након што је Кризни штаб на последњој седници најавио да би ђаци од 19. априла 2021. године могли да се врате у школске клупе, сомборски превозник „Севертранс“ је објавио да од данас, 14. априла почиње продају месечних маркица за април месец.

Ова информација је изазвала негодовање родитеља ученика путника, који подсећају да је „Севертранс“ њима наплатио пуну цену месечне карте за март, иако су средњошколци ишли у школу свега недељу дана, а од 15. марта на онлајн наставу су прешли и старији основци. Револтирани родитељи напомињу да би било коректно да је „Севертранс“ за узети новац а непружену услугу у претходном месецу, свим ђацима путницима омогућио да се до краја априла возе са мартовским маркицама.

Ово су само неки од коментара на објаву о месечним маркицама која је била постављена на званичној Фејсбук страници „Севертранса“, а која је у међувремену уклоњена:

„Севертранс“ се поводом ситуације са месечним картама није званично огласио, а Сомбрњуз је из извора у овом предузећу успео да сазна само да ће, ако ђаци крену у школу, од недеље бити враћени неки поласци који су укинути.