СЕЦ ПРИКУПЉА СРЕДСТВА ЗА НОВУ ПОСТЕЉИНУ У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ
СЕЦ ПРИКУПЉА СРЕДСТВА ЗА НОВУ ПОСТЕЉИНУ У СОМБОРСКОМ ПОРОДИЛИШТУ

Сомборски едукативни центар спроводи хуманитарну акцију „За лепши дечји сан“. Циљ акције је да се обнови постељина на дечјем одељењу Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ у Сомбору, јер како кажу, утврђено је да за тим постоји потреба.

Средства за набавку ће се прикупљати до 12. августа 2021. године, а сви који желе да дају финансијски допринос овој акцији, то могу учинити сваког дана док траје акција у просторијама СЕЦ-а на адреси Стапарски пут 16, у периоду од 10 до 16 часова.

„Дакле, уколико се одлучите да допринесете, можете да донирате за онолико метара материјала колико сте у могућности. Сваки метар значи, јер смо тако корак ближе лепшем дечјем сну у тешким околностима. Овом приликом позивамо и молимо да нам се јаве заинтересоване кројачице и кројачи који би добровољно сашили постељину од материјала који ћемо набавити. Неко може сашити једну постељину, а неко више. Све у складу са расположивим временом, могућностима и добром вољом. На тај начин доприносите бржем остварењу циља наше акције“, стоји у допису Сомборског едукативног цебтра.

Контакт телефон за пријаве и додатне информације о акцији је 064/330-45-82.

Ако се у предвиђеном периоду не прикупи довољно новца за 25 постељина, Сомборски едукативни центар ће из својих извора определити недостајућа средства.

„Дакле, деца ће сигурно добити постељину, а ако буде обезбеђено више материјала него што је потребно, тим СЕЦ-а има на уму како да се и то искористи у добре сврхе. Пробудимо се да би деца лепше спавала, поручују из СЕЦ-а.