РЕКОНСТРУИСАНА СПОРТСКА АМБУЛАНТА У „МОСТОНГИ“ – У РЕНОВИРАЊЕ ПРОСТОРИЈА И НОВУ ОПРЕМУ УЛОЖЕНО 1.371.800 ДИНАРА
РЕКОНСТРУИСАНА СПОРТСКА АМБУЛАНТА У „МОСТОНГИ“ – У РЕНОВИРАЊЕ ПРОСТОРИЈА И НОВУ ОПРЕМУ УЛОЖЕНО 1.371.800 ДИНАРА

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић посетио је реконструисану спортску амбуланту која се налази у оквиру Градске хале „Мостонга“.

Спортска амбуланта ће од сада захваљујући савременој опреми пружити боље услове за обављање спортских прегледа, као и за рехабилитацију више од 2.000 сомборских спортиста. Из буџета града Сомбора у опрему је уложено милион динара, а саму јавну набавку спровео је сомборски Дом здравља „Др Ђорђе Лазић“.

Између осталог, набављени су нова вага, два апарата за мерење притиска, слушалице, а према речима медицинског особља, на квалитетнији рад амбуланте најзначајније ће утицати нови ЕКГ апарат, комбиновани апарат за електротерапију и ултразвучни апарат.

Реновиране су и просторије спортске амбуланте. Уређени су зидови, подови, столарија и поправљене су електричне инсталације. За ове радове је издвојено 371.800,00 дин, што је обезбеђено из средстава Спортског центра „Соко“.

Реновирани простор спортске амбуланте обишли су и члан Градског већа за област омладине, деце, спорта и здравства Антонија Нађ Косановић, директор Спортског центра „Соко“ Дарко Косановић, као и директорка Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ др Емеше Ури.

Оставите одговор