РАСПИСАНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ И НОВО ЗАПОШЉАВАЊЕ
РАСПИСАНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ И НОВО ЗАПОШЉАВАЊЕ

Град Сомбор и Национална служба за запошљавање расписали су јавне позиве за доделу субвенција за самозапошљавање и ново запошљавање у 2021. години.

Јавни позив незапосленим лицима за доделу субвенција за самозапошљавање у 2021. години намењен је за лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошњавање износи 250.000,00 динара, односно 270.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом.

Више информација о Јавном позиву нетапосленим лицима за доделу субвенције за самозапошљавање, као и о условима и начину пријаве можете да погледати ОВДЕ.

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2021. години намењен је послодавцима у приватном сектору ради запошљвања лица из категорије теже запошљивих која се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Више информација о Јавном позиву послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих можете погледати ОВДЕ.