ПОЛИЦИЈА ПУНИ БУЏЕТ! ОД КАЗНИ НАПЛАЋЕНО 6 МИЛИОНА ЕВРА ВИШЕ НЕГО 2019. ГОДИНЕ
ПОЛИЦИЈА ПУНИ БУЏЕТ! ОД КАЗНИ НАПЛАЋЕНО 6 МИЛИОНА ЕВРА ВИШЕ НЕГО 2019. ГОДИНЕ

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин одржао је данас састанак на коjeм су анализирани резултати у првој половини ове године, али је и најављено даље унапређење рада полиције опште надлежности и саобраћајне полиције. На састанку којем су присуствовали директор полиције Владимир Ребић и начелници полицијских управа, министар Вулин је посебно похвалио рад саобраћајне полиције.

  • Припадници саобраћајне полиције свакодневно су на улицама и санкционишу возаче који управљају аутомобилима под дејством алкохола и психоактивних супстанци. Они су на тај начин спречили многе саобраћајне незгоде и сачували људске животе. Такође, наплатом казни за најтеже прекршаје које су чинили несавесни возачи знатно су допринели повећању буџета Републике Србије. Од 1. јануара до 30. јуна ове године наплаћено је више казни за 5.996.378 евра у односу на 2019. годину, рекао је министар Вулин.

Министар Вулин је на састанку истакао важност враћања позорника на наше улице и истакао да ће 400 момака и девојака бринути о безбедности наших грађана.

  • Сврха увођења позорника је да живот обичног човека постане бољи, лакши и безбрижнији. 400 момака и девојака позорника појачаће квалитет нашег рада, али пре свега безбедност грађана, поручио је министар Вулин.