ПОКРЕНУТА ПЛАТФОРМА-ЕЛЕКТРОНСКА ПИЈАЦА СРБИЈЕ
ПОКРЕНУТА ПЛАТФОРМА-ЕЛЕКТРОНСКА ПИЈАЦА СРБИЈЕ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло је рад платформе https://pijaca.minpolj.gov.rs (Елекотронска Пијаца Србије), а све у циљу да се омогући произвођачима квалитетне хране директан контакт са потрошачима у градским ова платформа треба да донекле замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.

Регистрација је веома једноставна. Довољно је унети WЕБ адресу https://pijaca.minpolj.gov.rs, затим кликнути на квадратић у доњем десном углу “Регистрација домаћинстава”, а затим и кликнути на “Регистрација произвођача”. Потом треба унети елементарне податке: контакт, производни програм, wеб или FB презентација, системе квалитета (ако постоје) и локацију (унети на мапи). За наведену процедуру Вам је потребо око 5 мин.

Уколико имате проблема са регистрацијом, можете контактирати Марка Мајсторовића на 064/8188-777 или представника ЈКП „Простор“ Сомбор – Горана Велебит на 060/0101-207.

Град Сомбор овим путем позива све пољопривреднике и добављаче (предузећа) који су заинтересовани да своје производе пласирају на овај начин да се региструју и на тај начин помогну нашим суграђанима, као и широј популацији, да лакше дођу до свежих намирница.

Оставите одговор