ПОЈЕДИНИ СОМБОРЦИ НЕ ПОШТУЈУ РАСПОРЕД „МЕСЕЦА ЧИСТОЋЕ“ И ПРАВЕ ПРОБЛЕМ РАДНИЦИМА „ЧИСТОЋЕ“
ПОЈЕДИНИ СОМБОРЦИ НЕ ПОШТУЈУ РАСПОРЕД „МЕСЕЦА ЧИСТОЋЕ“ И ПРАВЕ ПРОБЛЕМ РАДНИЦИМА „ЧИСТОЋЕ“

Акција „Месец чистоће“ коју реализује Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ се приводи крају, а из овог предузећа су констатовали да је највећи број Сомборца учествовао у акцији на прави начин, односно онако како је предвиђено и објављивано пред почетак и током саме акције. Међутим, из „Чистоће“ напомињу да је било и доста наших суграђана који се нису држали распореда, па су кабасти отпад избацивали након што је термин одвоза из њихових улица прошао.

„Можемо закључити да су појединци након реновирања стана просто избацили непотребне ствари, подразумевајући да ће наши раници те ствари однети на сметлиште. Ово заиста није у реду, јер су све наше екипе још увек заузете одношењем отпада са других локација по утврђеном распореду и није једноставно распоредити екипе да се враћају на проблематичне локације, само зато што је неко неодговорно избацио непотребне ствари ван утврђеног термина“, стоји у допису „Чистоће“.

Из овог предузећа напомињу да се на тај начин прави негативна слика о стању чистоће у нашем граду, што како кажу, није коректно према њиховим екипама које су овог месеца ванредно ангажоване како би „Месец чистоће“ протекао на најбољи могући начин.

„Још једном користимо прилику да грађане позовемо да се понашају одговорно и да поштују термине који су предвиђени за место њиховог становања. Ако не постоји други начин да се неодговорни грађани понашају онако како би требало, ми ћемо овај проблем решавати постављањем камера“, поручују из ЈКП „Чистоћа“.

Менаџмент овог предузећа се још једном захваљује највећем броју одговорних грађана Сомбора, који како напомињу, заједно са њима раде на томе да Сомбор и даље остане зелен и један од најчистијих градова у Србији.

This Post Has One Comment

  1. Dragan pavlović

    Nameštaj iznešen u Gruje Dedića iz ulaza 42 i zašto taj i taki somborci se ne kažnjavaju. Dotični ništa neplaća već mu stanari plaćaju,dokaz je tu,upravnik zgrade i stanari 42..mnogo mnogo toga ima al kome i šta uraditi. ?

Comments are closed.