ПОЧИЊЕ СА РАДОМ СОМБОРСКИ БАЗЕН! У ПЕТАК БЕСПЛАТАН УЛАЗ
ПОЧИЊЕ СА РАДОМ СОМБОРСКИ БАЗЕН! У ПЕТАК БЕСПЛАТАН УЛАЗ

Из Спортског центра „Соко“ Сомбор су најавили да ће Отворени базен у Градској хали „Мостонга“ почети са радом у петак, 11. јуна 2021. године.

Првог радног дана, улаз и коршћење лежаљки ће већ по традицији бити бесплатно, а цене улазница су остале исте као и прошле године. Деца (до 14 година), средњошколци, студенти (уз индекс) и пензионери (уз одговарајући документ) плаћају 100 динара, одрасли без повластица 200 динара, а за децу до шест година улаз је бесплатан. Сет од десет улазница за децу, средњошколце, студенте (уз индекс) и пензионере (уз одговарајући документ) кошта 800 динара, а за одрасле 1.600 динара. Радно време базена је сваког дана од 09 до 20 сати.

За купаче је обезбеђен велики број лежаљки и сунцобрана, а од прошле године базен има изграђену трибину. Угоститељски објекат нуди велики избор хране и пића, а ту су и спортски терени за фудбал, одбојку и кошарку, као и дечје игралиште за најмлађе.

Радно време Градског купалишта „Штранд“ је од 9 до 20 часова, а посетиоци могу да уживају у бројним спортским садржајима (терен за фудбал и одбојку на песку, терен за баскет, теретана на отвореном), а ради и угоститељски објекат.