ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ДАВАЊУ НА КОРИШЋЕЊЕ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА КОЈЕ ЈЕ У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ГРАДА СОМБОРА
ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ДАВАЊУ НА КОРИШЋЕЊЕ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА КОЈЕ ЈЕ У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ГРАДА СОМБОРА

Одељење за пољопривреду и заштиту животне средине, у сарадњи са Одељењем за комуналне делатности имовинско-правне и стамбене послове Градске управе града Сомбора, одржало је јавну презентацију о нацрту Одлуке о начину коришћења грађевинског земљишта које је у јавној својини града Сомбора, а које се користи као пољопривредно земљиште до привођења намени.

На јавну презентацију дошли су представници Покрета горана Сомбор, које је занимало појашњење члана 4 у нацрту одлуке, као и критеријуми који морају да се испуне за добијање земљишта на коришћење без надокнаде.

Јавној презентацији претходила је јавна расправа која је трајала од 07.02.2020. године до 24.02.2020. године, током које су грађани имали прилику да доставе своје предлоге, сугестије и коментаре за наведени нацрт одлуке.

Нацрт Одлуке о начину коришћења грађевинског земљишта које је у јавној својини града Сомбора, а које се користи као пољопривредно земљиште до привођења намени наћи ће се пред одборницима Скупштине града Сомбора на једној од наредних седница.

Оставите одговор