ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА
ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ СОМБОРА

Град Сомбор од данас је увео још једну меру превенције ширења вируса Covid- 19, тако што је почела дезинфекција угоститељских објеката.

  • Након увођења ванредног стања у Републици Србији, Град Сомбор предузео је низ превентивних мера у циљу спречавања заразе корона вирусом. На територији града предузете су мере појачане дезинфекције свих јавних и радних површина у јавном сектору, а након тога је уведена мера која је омогућила бесплатну дезинфекцију свим такси возилима који су поред сопствених возила грађана, остали једини превозници на територији града. Поред тога, од данас сваки угоститељски објекат чији је вланик заинтересован, с обзиром на меру затварања ресторана, кафића и тржних центара на територији града, такође може да добије услугу бесплатне дезинфекције, како би ови објекти били потпуно спремни за употребу оног момента када престану мере Владе, рекла је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Сви угоститељи треба да се јаве на број 066/833-11-18, како би добили услугу бесплатне дезинфекције коју од данас пружа Град Сомбор.

Оставите одговор