ПЛЕСНА ШКОЛА „ЏАМП“ ОБЕЛЕЖИЛА ДЕЦЕНИЈУ ПОСТОЈАЊА И РАДА
ПЛЕСНА ШКОЛА „ЏАМП“ ОБЕЛЕЖИЛА ДЕЦЕНИЈУ ПОСТОЈАЊА И РАДА
  • Post category:Друштво

Плесна школа „Џамп“ из Сомбора је 02. септембра 2021. године прославила свој први јубилеј, односно десет година постојања и рада. Пригодној прослави су присуствовали стари и нови чланови, као и пријатељи ове плесне школе.

Током прве деценије постојања кроз ову плесну школу је прошло више од 3.000 полазника. Последњих шест година чланови овог колектива су активни и врло успешни на аматерским такмичењима у плесу, у разним плесним дисциплинама и узрасним категоријама. ПШ „Џамп“ је оснивач и организатор разних плесних догађаја у нашем граду, а чланови себе називају и амбасадорима плеса, с обзиром да су имали врло успешне и запажене наступе у иностранству.

„Џамповци“ су први представили свој град на плесним фестивалима на којима и данас учествују. Њихов велики успех из 2016. године, односно победу на дечијем фестивалу „Србија у ритму Европе“ испратила је читава држава.

Тренер и кореограф Плесне школе „Џамп“, Жељка Вучинић је рекла да је срећна због свих великих успеха који су до сада постигнути. Она је најавила да ће „Џамповци“ и у наредном периоду имати много представљања и плесних перформанса, као и наступа на такмичењима.