ОВОГОДИШЊИ СУСРЕТ ЉУБИТЕЉА „ОЛДТАЈМЕРА“ ОКУПИО ВИШЕ ОД 70 ИЗЛАГАЧА
ОВОГОДИШЊИ СУСРЕТ ЉУБИТЕЉА „ОЛДТАЈМЕРА“ ОКУПИО ВИШЕ ОД 70 ИЗЛАГАЧА

У суботу, 13. априла, на Тргу Светог Тројства у Сомбору је одржан јубиларни, 15. Сусрет љубитеља олдтајмера. На овогодишњем окупљању који организује „Дес Артс“ Олдтајмер клуба, а под покровитељством града Сомбора, регистровано је преко 70 излагача, а манифестација је окупила љубитеље старовременских возила из Србије, Хрватске, Мађарске, Словеније, Босне и Херцеговине.

Сусрет олдтајмера је отворио заменик градоначелнице и председник Савета за безбедност саобраћаја града Сомбора Антонио Ратковић.

  • Драго ми је што смо и ове године заједно са клубом „Дес Артс“ Олдтајмера успели да организујемо једну овакву манифестацију, која се, када се помене сусрет олдтајмера, везује за град Сомбор. Такође, морам да изразим велику захвалност организаторима што су у оволиком броју данас окупили излагаче, рекао је Ратковић и додао да ће град Сомбор и Савет за безбедност саобраћаја увек подржавати овакве активности.

Током изложбе приређен је и пригодан културно-уметнички програм, а посетиоци су могли да погледају изложене аутомобиле и мотоцикле до касних поподневних часова.

На овогодишњем окупљању доминирала су возила произведена седамдесетих и осамдесетих година прошлог века, углавном марке „Фиат“, као и популарне „Дијане“, али било је и атракција попут енглеског МГ-а из педесетих година.

Оставите одговор