ОДРЖАНА СКУПШТИНА СОМБОРСКОГ ЕДУКАТИВНОГ ЦЕНТРА
ОДРЖАНА СКУПШТИНА СОМБОРСКОГ ЕДУКАТИВНОГ ЦЕНТРА
  • Post category:Друштво

У великој сали Културног центра “Лаза Костић” Сомбор 18. јануара је одржана редовна годишња скупштина Сомборског едукативног центра којој су присуствовали пуноправни и почасни чланови удружења, као и представници институција, установа и партнерских организација са којима СЕЦ годинама сарађује.

Поднети су и усвојени извештаји Управног и Надзорног одбора, а усвојен је и нови Стратешки план Сомборског едукативног центра за период до краја 2025. године. На скупштини је донета одлука о чланству организације у будућем Савезу удружења града Сомбора.

Скупштина је ове године била изборна, па су за чланове управног одбора на период од четири године изабрани Маригона Кањо, председница, Лидија Хорњак, потпредседница, Филип Рачуница, Милица Бараћ и Адријан Продан, док ће у Надзорном одбору наредне четири године бити Стеван Шегрт, Бјанка Цветковић и Борис Јурошевић. На предлог извршног директора Срђана Влашкалића, за заменицу извршног директора Управни одбор је именовао Ивану Бараћ, досадашњу председницу Управног одбора, након чега је ту одлуку верификовала и Скупштина СЕЦ-а.