ОДРЖАНА ДЕВЕТА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
ОДРЖАНА ДЕВЕТА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Градско веће града Сомбора је одржало девету седницу којом је председавао градоначелник Антонио Ратковић, а дневни ред је имао 19 тачакa.

Између осталог, на седници је усвојен Правилник о првим изменама и допунама правилника и програма о постављању објеката и уређаја на територији Града Сомбора. Овим Правилником регулисано је постављање објеката и уређаја на територији Града Сомбора, као и услови и поступак прибављања одобрења за постављање објеката и опреме за извођење забавних програма на јавној и другој површини.

Чланови Градског већа изгласали су План заштите и спасавања Града Сомбора. Усвојен је и предлог Краткорочног акционог плана за заштиту ваздуха на територији Града Сомбора за период 2020-2023. године, који ће се наћи пред одборницима на некој од наредних седница Скупштине града.

На деветој седници Градског већа одобрен је захтев Центра за стручно усавршавање запослених у образовању да се средства у износу од 100.000,00 динара преусмере на увођења бесплатних програма као што су часови Енгеског језика и рад у Офису који ће се одвијати у седишту Центра.

Оставите одговор