ОДЛУКЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА СОМБОРА НАКОН УКИДАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА
ОДЛУКЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА СОМБОРА НАКОН УКИДАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Након укидања ванредног стања на територији Републике Србије, Штаб за ванредне ситуације Града Сомбора је 07. маја 2020. године одржао електронску седницу и донео одговарајуће Закључке ради спречавања ширења епидемије COVID-19 на територији Града Сомбора.

Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора је донео закључак да се између осталог, одлаже одржавање свих спортских, културних, туристичких догађаја и манифестација док траје опасност од ширења вируса КОВИД-19. Дозвољено је да спортски клубови отпочну тренажне процесе уз примену свих услова и мера превенције спречавања вируса. Дозвољен је наставак рада Спортском центру „Соко“ и Туристичкој организацији града Сомбора.

Комплетан закључак Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора можете прочитати ОВДЕ.

Штаб за ванредне ситуације Града Сомбора још једном апелује на све грађане и привредне субјекте да поштују акта Владе Републике Србије, Министарства здравља и других надлежних институција док траје епидемија проглашена услед појаве и ширења болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, као и да у циљу заштите здравља и безбедности становника територије града Сомбора примењују све превентивне мере траје док постоји опасност од ширења заразне болести COVID-19.

Оставите одговор