ОД СУТРА СЕ УКИДА МЕЂУГРАДСКИ АУТОБУСКИ И ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ! ПРЕКО ГРАНИЦЕ МОГУ САМО КАМИОНИ, СРБИЈА НЕМА ПРОБЛЕМ СА ГОРИВОМ
ОД СУТРА СЕ УКИДА МЕЂУГРАДСКИ АУТОБУСКИ И ЖЕЛЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ! ПРЕКО ГРАНИЦЕ МОГУ САМО КАМИОНИ, СРБИЈА НЕМА ПРОБЛЕМ СА ГОРИВОМ

Од сутра у осам ујутру затварају се сви гранични прелази за друмски, железнички и речни саобраћај, најавио је председник Александар Вучић. Такође, од сутра у 12 часова потпуно се укида међуградски аутобуски и железнички саобраћај.

Александар Вучић је на конференцији за новинаре изјавио да се уводе нове драстичне мере у борби против ширења коронавируса у Србији.

Од сутра у осам ујутру затварају се сви гранични прелази за друмски, железнички и речни саобраћај, рекао је Александар Вучић на конференцији за новинаре и прецизирао да нико осим транспортних камиона не може да уђе на територију Републике Србије.

Од увођења ванредног стања на територију Србије је ушло више од 71 хиљаде држављана, Србије, углавном са подручја Немачке, Аустрије, Италије и Француске.

Такође, од сутра у 12 часова потпуно се укида међуградски аутобуски и железнички саобраћај.

„У наредним данима ћемо вероватно донети и додатне одлуке о временском проширењу онога што неки називају полицијски час, а ми забрана кретања“, најавио је председник.

Очекује у данима и недељама које долазе, и по рекацијама лекара, даље убрзано повећање броја заражених. „Нама е инфективна клиника у Београду готово пуна, прелазимо на болницу Драгиша Мишовић“, навео је председник.

Поводом информација које су се појавиле у јавности да горива неће бити довољно, Вучић је рекао да нема никаквих проблема са горивом, да нафте има довољно, као и ће бити одобрен њен извоз.

У току су привођења лица која су измислила причу о несташици горива, навео је председник. (РТС)

Оставите одговор