НОВО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ „МЛАКЕ“
НОВО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ „МЛАКЕ“

Сомборски малишани од јуче могу да уживају у чарима игралишта на адреси Београдска 31 (двориште Месне заједнице „Млаке“) у Сомбору. У склопу обележавања славе ове сомборске месне заједнице, јуче је званично отворено дечије игралиште које носи назив др Зоран Парчетић – Нона.

На иницијативу др Зорана Парчетића Град је пре три године покренуо акцију за подизање нових дечијих игралишта у граду и насељеним местима, у коју су се укључила и бројна предузећа са територије Града Сомбора.

Дечије игралиште званично је отворио заменик градоначелнице Сомбора Антонио Ратковић, истакавши да му је посебна част што је имао прилику да управо он отвори игралиште које носи назив др Зорана Парчетића – Ноне и захвалио се свим донаторима који су се укључили у акцију опремања дечијих игралишта.

  • Трудићемо се да у граду Сомбору и насељеним местима буде што више оваквих кутака где ће родитељи моћи да проведу своје слободно време са најмлађим Сомборцима, рекао је Ратковић.

Уређењу овог дечијег игралишта придружила се и компанија „Лидл Србија“, донацијом дечије љуљашке и на тај начин дала свој допринос у оплемењивању градског кутка за најмлађе грађане Сомбора.

Поред тобогана, вртешке и љуљашки игралиште поседује и трмбулину, а ту су и клупе за седење.

Оставите одговор