НАРОДНА СТРАНКА У СОМБОРУ ПРИКУПЉА ПОТПИСЕ ЗА СЛОБОДНЕ ИЗБОРЕ
НАРОДНА СТРАНКА У СОМБОРУ ПРИКУПЉА ПОТПИСЕ ЗА СЛОБОДНЕ ИЗБОРЕ

Активисти Народне странке у Сомбору су минулог викенда реализовали две акције. Најпре су, у петак, наставили прикупљање потписа за слободне изборе, на штанду у центру града, крај Градске пијаце.

И овога пута Сомборци су показали да су победили страх, у лепом броју су прилазили активистима НС-а и, уз потписе, разговарали са њима о свакодневним проблемима: стању у друштву, (не)могућношћу запошљавања без партијске књижице, све већем сиромаштву и бесперспекктивности, локалним комуналним питањима, пољопривреди, проблемима везаним за ковид 19 и вакцинацију…

Све у свему, акција је добро подржана и пропраћена од Сомбораца, којима је дељен и промотивни материјал са основним програмским начелима Народне странке.

У суботу је у Сомбору одржана акција под називом „Кафа са суграђанима“, током које су активисти и симпатизери Народне странке бесплатно нудили кафу на главној улици, сакупљајући, истовремено, потписе за слободне изборе и делећи промотивни материјал странке.

И ова, надасве оригинална акција, наишла је на леп пријем грађана, који због мера тзв. „кризног штаба,“ нису били у могућности да за викенд попију свој омиљени напитак у неком од сомборских кафића и угоститељских објеката.
Стога је Народна странка у Сомбору решила да, на интересантан начин, обрадује своје суграђане, са којима су, уз кафицу, разговарали о свакодневним проблемима.

У акцији су учествовали и активисти Народне странке из Апатина. (Извор: Одбор Народне странке у Сомбору)