НАРОДНА СТРАНКА СОМБОР: РЕТРОСПЕКТИВЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ
НАРОДНА СТРАНКА СОМБОР: РЕТРОСПЕКТИВЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ

У нашу редакцију стигло је саопштење Народне странке Сомбор које преносимо у целости:

Поштовани суграђани, Народна странка Сомбор је 21. маја 2021. покренула иницијативу под називом “Зашто плави ћуте” у намери да у име свих грађана Сомбора, сваке недеље, од СУП-а Сомбор добијемо детаљан извештај о кретању, броју и смештају миграната на нашем подручју, као и о конкретним акцијама које локална полиција планира да предузме по том питању.

Нико нам није одговорио…

  1. маја 2021. објавили смо текст о гашењу Фудбалског клуба “Раднички” Сомбор, и том прилликом смо, уз иронију, сликовито описали и политичку сцену нашега града.

Није било никаквих реаговања…

  1. маја покренули смо иницијативу према локалним ТВ кућама, о потреби дебатних емисија између актера политичке сцене у Сомбору, а све у циљу објективног информисања грађана о свим осетљивим темама у граду.

Локалне ТВ куће нису се удостојиле да дају било какав одговор…

  1. јуна смо критиковали фарсу око избора за месне заједнице, где смо говорили о егзекуцији над изборним процесом од стране најпрљавијих оперативаца из СНС…..

Нити демантија, нити реакције…

Поштовани грађани Сомбора, све ово указује на својеврсну умреженост актуелног режима са локалним медијима, неким структурама у МУП-у, осталим носиоцима моћи, дежурним критизерима –скрибоманима,…а све у циљу да вас и ваше породице држе у стању “анестезиране свести”. Ако томе додамо још и сателите Вучићевог зла – ПОКС, и остале буџетске шлепере, који промовисањем “порше социјалне правде,” још додатно збуњују гласаче, добијамо општи приказ драме која се већ скоро читаву деценију одвија у нашем граду.

У име свих слободномислећих и демократски настројених грађана Сомбора, обећавамо локалним властодршцима и њиховим сателитима да ће ипак, једном на све морати да дају одговоре!
Одговор “морали смо”, неће бити довољан…
Хтели сте!

Е зато, РЕВАНШИЗАМ, стоји у саопштењу Народне странке Сомбор.