НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ПРИПАДНИЦИ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ
НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ПРИПАДНИЦИ СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Дана полиције и славе Министарства, јуче су градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и начелник Полицијске управе, пуковник полиције Саша Дмитрашиновић уприличили традиционални пријем за припаднике Министарства унутрашњих послова који су се истакли својим преданим радом и уручили им захвалнице и пригодне награде.

Градоначелница је честитала Дан полиције свим припадницима Министарства унутрашњих послова и истакла да је претходна година била круна сарадње града и МУП-а.

  • Сматрам да је година која је за нама до сада најуспешнија од све четири колико траје наша сарадња, барем из неког мог личног угла. На све изазове на које смо у претходних годину дана наилазили, за које сматрам, што смо и на Савету за безбедност утврдили, сте врло успешно одговорили. Резултати тога видљиви су и за све наше грађане, почевши од очувања безбедности, до бројних других ствари. Круна те наше сарадње је отварање Јединственог управног места, где смо успели да објединимо послове Градске управе и административне послове Министарства унутрашњих послова. Надам се да ће ово и за све наше грађане бити један нови и другачији услужни сервис, који ће довести до ефикасније администрације свих нас заједно, рекла је Душанка Голубовић. Градоначелница је напоменула да је захваљујући доброј сарадњи локалне самоуправе и полиције током ванредног стања, ситуација у граду све време била под контролом.

Начелник Полицијске управе Саша Дмитрашиновић је рекао да је Полицијска управа у Сомбору и у претходних годину дана остварила изузетно добре резултате, да је настављен је тренд смањења стопе криминалитета, те да су расветљена сва најтежа кривична дела.

  • Овакви резултати Полицијске управе сигурно су одраз посвећености и професионалног рада полицијских службеника, али и изузетно добре сарадње са Градом Сомбором, градоначелницом, институцијама и установама Града, али и сарадње са нашим грађанима, поручио је начелник Полицијске управе.

За остварене резултате у раду, савесно и професионално обављање послова, ручним сатовима награђени су полицијски службеници: капетан полиције Илдико Николић – Одсек за управне послове, капетан полиције Саво Радић – Одељење саобраћајне полиције и поручник полиције Дамир Петровић – Одељење криминалистичке полиције.

Посебном захвалницом због дугогодишњег професионалног и одговорног рада награђени су: капетан полиције Зоран Петковић, Одељење криминалистичке полиције, поручник полиције Маринко Ивошев – Одељење саобраћајне полиције и водник полиције Милош Миросављевић – Одељење полиције.

Оставите одговор