“MOZZART BET” ДОНИРАО 350 ПАКЕТА ПОМОЋИ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ СОМБОРЦЕ
“MOZZART BET” ДОНИРАО 350 ПАКЕТА ПОМОЋИ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ СОМБОРЦЕ

Компанија „Mozzart bet“ придружила се донацијама пакета за становништво које се налази у тешкој ситуацији током ванредног стања изазваног епидемијом вируса COVID 19. У сомборској Градској хали „Мостонга“ 15. априла је упаковано 500 донираних пакета, који садрже прехрамбене и производе кућне хемије, а пакети ће бити дељени у Сомбору и Апатину.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је истакла да ће 350 пакета намењених за Сомбор у најскорије време бити подељено суграђанима.

  • Ова донација обухвата 350 пакета који ће у најскорије време бити подељени нашим суграђанима, који се налазе у тешкој ситуацији. Како би опредељена помоћ стигла на адресе свих корисника, свој допринос су дали запослени у „Mozzart“ кладионицама и представници Градске управе Сомбор, који су заједничком акцијом упаковали све пакете и учествоваће у њиховој комплетној дистрибуцији, рекла је градоначелница.

Подела пакета почела је јуче, а дистрибуцији је присуствовао члан Градског већа за област здравства и социјалне заштите др Далибор Форгић.

  • Компанија „Mozzart bet“ је ове пакете обезбедила за већи број локалних самоуправа у Републици Србији, а једна од њих је Град Сомбор. Вредност ових 500 пакета који су обезбеђени за Сомбор и Апатин је непуних милион динара. Град Сомбор се захваљује у име својих суграђана на овом великодушном и хуманом гесту, истакао је др Форгић.

Оставите одговор