МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је данас уприличила пријем за представнике Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ из Сомбора, који су остварили запажене резултате на државном првенству.

У последњем колу државног такмичења у Лазаревцу наступило је 20 клубова из Целе Србије са око 50 учесника у три узрасне категорије. У категорији кадета до 15 година наступило је 28 такмичара, у категорији млађих јуниора узраста до 20 година наступило је 16 такмичара и у категорији старијих јуниора до 25 година такмичило се 5 учесника.

Небојша Шарчански из Клуба спортских Риболоваца „Меџик фиш“ је у категорији кадета освојио друго место и постао вицешампион државе, а Василије Милошевић је у категорији млађих јуниора освојио треће место. Небојша и Василије су овим резултатима стекли статус државних репрезентативаца и са националним тимом Србије ће наступпити на светском првенству које ће следеће године бити одржано у Сегедину, на језеру Маћер.

Поред Василија и Небојше, пријему код градоначелнице су присуствовали и представници Клуба спортских Риболоваца „Меџик фиш“, Дамир Милошевић и Живојин Шарчански.

Оставите одговор