МАЛИШАНИ У САЛАШИМА ЛЕНИЈА И ГРАДИНА ДОБИЛИ ИГРАЛИШТЕ
МАЛИШАНИ У САЛАШИМА ЛЕНИЈА И ГРАДИНА ДОБИЛИ ИГРАЛИШТЕ

Претходних дана сомборско “Зеленило” наставило је изградњу нових и обнову већ постојећих дечијих и спортских игралишта.

Тако је у уторак обављен први део радова на изградњи новог терена за баскет на Првомајском булевару, код игралишта “Селенча”. Након што је ЈКП “Простор” Сомбор претходно, поставио асфалтну подлогу, радници Одељења механизације и одржавања “Зеленила” су конструкцију коша за баскет забетонирали у тло, а комплетан посао ће бити окончан за пар дана, кад стврдне бетонска подлога и буду постављени табла и обруч са мрежицом.

Извршена је и обнова дечијег игралишта на Чонопљанском путу – неке од постојећих справа за разоноду су обновљене и поправљене, а додато је и неколико нових. Ново дечије игралиште добиће и малишани из салашког насеље Ленија. Радници “Зеленила” су у суботу обавили земљане радове и поставили справе за разоноду, а за пар дана, игралиште ће бити употпуњено, заједно са припадајућим мобилијаром. Ново дечије игралиште је у среду постављено и у салашком насељу Градина.

Претходно су замењени и кошеви на кошаркашком игралишту у МЗ Стара Селенча (“чворак”). Обављена је замена табли, обруча и мрежица, на терену за кошарку смештеном уз дечије игралиште у улици Јована Поповића у Сомбору.

Оставите одговор