КОНКУРСИ НСЗ ЋЕ У СОМБОРУ БИТИ ПРЕДСТАВЉЕНИ 19. МАРТА
КОНКУРСИ НСЗ ЋЕ У СОМБОРУ БИТИ ПРЕДСТАВЉЕНИ 19. МАРТА

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор спроводи активности у циљу представљања јавних позива и конкурса за 2020. годину. У циљу ближег информисања привредника, биће одржане презентације тринаест конкурса за реализацију програма и мера активне политике запошљавања, у све четири општине Западнобачког округа.

Презентација ће 18. марта од 10 часова бити одржана у Великој сали Скупштине општине Кула, а истог дана од 13 часова конкурси ће бити представљени у вишенаменској сали Спортског пословног центра Оџаци. Сомборци ће детаље о конкурсима моћи да чују 19. марта од 10 часова у Свечаној сали Скупштине града Сомбор, а презентација у Апатину је заказана за 20. март од 10 часова у Великој сали Скупштине општине Апатин

Из Националне службе за запошљавање позивају власнике малих и средњих предузећа, предузетнике и друге заинтересоване са подручја Западнобачког округа да присуствују презентацијима и искористе прилику да се непосредно упознају са програмима и мерама активне политике запошљавања и условима коришћења истих, а све у циљу подршке у пословању и запошљавању незапослених лица са евиденције незапослених.

Оставите одговор