„JYSK“ ДОНИРАО ПОСТЕЉИНУ И НАМЕШТАЈ ДОМУ „МИКА АНТИЋ“ У СОМБОРУ
„JYSK“ ДОНИРАО ПОСТЕЉИНУ И НАМЕШТАЈ ДОМУ „МИКА АНТИЋ“ У СОМБОРУ
  • Post category:Друштво

Међународни дански малопродајни ланац „JYSK“ донирао је Дому за децу и омладину „Мирослав Мика Антић“ из Сомбора, нове производе за уређење простора. Том приликом, најављено је и отварање „JYSK“ продавнице у нашем граду.

Регионални вођа продаје „JYSK-а“ Дејан Јанецков посетио је дечији дом, где је у присуству секретара Милоша Кукуља донирао производе за спавање и намештај, како би деци барем мало улепшали боравак у овој установи.

  • Увек се трудимо да препознамо потребе средине у коју долазимо. Нашим доласком у Сомбор не отварамо само нова радна места, већ својим ангажманом у облику ове донације одговарамо на стварне потребе овог града и његових становника. Верујемо да је улагање у децу, улагање које ће нам пружити највећу могућу награду заузврат. Изузетно ми је драго да смо имали прилике да малишане на овај начин барем мало развеселимо, изјавио је Зоран Малешевић, ретаил менаџер „JYSK-а“ за Србију.

Дом за децу и омладину „Мирослав Антић – Мика“ из Сомбора је установа социјалне заштите, која збрињава децу и младе без адекватног родитељског старања. Основни задаци Установе су да корисницима поклоне бригу која се огледа у обезбеђивању здравствене заштите и подршке, али социјалне и емотивне сигурности те образовања, правилне исхране и свих активности које су неопходне за правилан развој.

Продавница „JYSK“ у Сомбору за купце своја врата ће отворити 25. фебруар 2021. у 9 часова, на адреси Стапарски пут бб. Радња ће пословати на готово 1.000 метара квадратних и запошљава шест нових радника.