ЈКП “ЗЕЛЕНИЛО” ПОДЕЛИЛО ПАКЕТИЋЕ МАЛИШАНИМА НА ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ
ЈКП “ЗЕЛЕНИЛО” ПОДЕЛИЛО ПАКЕТИЋЕ МАЛИШАНИМА НА ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ

ЈКП “Зеленило” Сомбор поклонило је новогодишње пакетиће малишанима на Одељењу педијатрије Опште болнице “Др Радивој Симоновић” у Сомбору.

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, деци на Одељењу педијатрије Опште болнице “Др Радивој Симоновић” у Сомбору, подељено је 25 пакетића које је донирало ЈКП „Зеленило“ Сомбор.
Према речима в.д. директора “Зеленила”, Момира Миоковића, ова хуманитарна акција траје већ трећу годину заредом, а “дечији осмех је сасвим сигурно највећа награда”.

  • Као и претходне две, и ове године ЈКП „Зеленило“ Сомбор је донирало пакетиће за децу на Одељењу педијатрије. То је мали знак пажње и показатељ бриге о нашим најмлађим суграђанима. Надамо се да ће сви они што пре изаћи из болнице и празнике провести у топлини својих домова, окружени породицом и пријатељима. Такође, овом приликом, свима бих пожелео срећу, здравље и пуно успеха у наредној години, рекао је Миоковић.

Заједно са директором “Зеленила,” пакетиће су малим пацијентима поделили директор Болнице др Драган Растовић, као и начелник Одељења за педијатрију, др Милан Арнаут, који су се захвалили на лепом гесту.

Оставите одговор