ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“: ОБНОВА МОБИЛИЈАРА И ИГРАЛИШТА У МОНОШТОРУ, ПОПРАВКА РАСВЕТЕ У СТАНИШИЋУ, ТРЕТМАНИ МЛАДИХ САДНИЦА…
ЈКП „ЗЕЛЕНИЛО“: ОБНОВА МОБИЛИЈАРА И ИГРАЛИШТА У МОНОШТОРУ, ПОПРАВКА РАСВЕТЕ У СТАНИШИЋУ, ТРЕТМАНИ МЛАДИХ САДНИЦА…

Током претходних дана сомборско “Зеленило” реализовало је низ поверених активности на подручју града и у насељеним местима. Одељење за одржавање и механизацију је у Бачком Моноштору поставило нове клупе, канте за смеће, а извршено је и фарбање конструкције кошева на кошаркашком игралишту. Нове клупе су постављане и у градском насељу “Гоге”, код дечијег игралишта.

Део послова реализован је и у насељеном месту Станишић, где су радници Одељења јавне расвете замењивали дотрајале уличне светиљке новима, а обављено је и орезивање крошњи уличних дрвореда на више локација у том насељеном месту, потом и у Бачком Моноштору, Кљајићеву…

Радници “Зеленила” су орезивали украсно шибље и грмове, осим осталог, и код велике католичке Цркве Светог Стефана, у Парку хероја, а редовно се чисте и фонтане и чесме у центру. Одељење за заштиту биља извршило је хемијске третмане на младим садницама на неколико различитих локација у Сомбору.

Јуче, 8. октобра “Зеленило” је заједно са фирмом специјализованом за те послове, учествовало и у чишћењу подлоге на главној улици.

Оставите одговор