ИСПОРУЧЕНА ПРВА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНО СТАНОВНИШТВО
ИСПОРУЧЕНА ПРВА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНО СТАНОВНИШТВО

Из просторија Црвеног крста Сомбор кренула је дистрибуција прве транше прехрамбених пакета у 2021. години за социјално угрожено становништво. Реч је о 550 прехрамбених пакета које ће корисници социјалне помоћи моћи да преузму у својим месним заједницама. Као и претходне године, садржај пакета је исти, односно пакети садрже по три килограма пиринча и шећера, четири килограма пасуља, три литре уља, тестенину, конзервирано поврће и друге прехрамбене потрепштине.

Почетак дистрибуције пакета испратио је члан Градског већа задужен за област социјалних питања, Дарко Смиљанић.

  • Локална самоуправа у Сомбору води одговорну политику према социјално угроженом становништву, како у граду, тако и у насељеним местима. Данас крећемо са поделом прве транше 550 прехрамбених пакета према социјално угроженим суграђанима у 15 насељених места, као и салашарским насељима, рекао је овом приликом Смиљанић.

This Post Has 2 Comments

  1. Dejan panzalovic

    Pomozite vstemi spas nada za humanitarni Sombor moj voljeni drad

  2. Dejan panzalovic

    Superstar svaka vam čast hoteli bit ivice zanas socijalno ugroženih koji nismo sposobni priustit jase hranim narodna kuhinja crveni krst socijalna pomocmije 8500 din mesecno apatikesumi se raspadaju nisamu mogućnosti da sebi kupim nove radnosam nesposoban zaposao invalidsam

Оставите одговор