ИНСПЕКТОР СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ САВЛАДАО МИГРАНТА КОЈИ ЈЕ НАСРНУО НА РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА У „ЛИДЛУ“
ИНСПЕКТОР СОМБОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ САВЛАДАО МИГРАНТА КОЈИ ЈЕ НАСРНУО НА РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА У „ЛИДЛУ“

Независни синдикат полиције КЦ Сомбор на својој званичној Фејсбук страници саопштио је да је у уторак, 25. маја, инспектор сомборске полиције Владимир Јовићевић, излажући свој живот опасности, у продајном објекту „Лидл“ у Сомбору голорук савладо наоружаног мигранта и дословно спасио живот раднику обезбеђења.

„Мигрант који је од стране радника обезбеђења ухваћен у крађи је физички напао радника обезбеђења и стакленом флашом покушао да га удари, када се ниоткуда појавио инспектор Јовићевић, који је савладао мигранта на опште одушевљење многобројних купаца и радника. Независни синдикат полиције овом приликом упућује честитку храбром колеги, чије поступање је доказ да су полицијски службеници Полицијске управе Сомбор у сваком моменту, па чак и мимо дужности, спремни да реагују и заштите безбедност и имовину грађана нашег града“, наводи се у саопштењу Независног синдиката полиције КЦ Сомбор.

Сомборска полиција се још увек није огласила поводом овог инцидента, а СомборЊуз је упутио питања Полицијској управи Сомбор везано за овај случај.

Оставите одговор