IN MEMORIAM БОРИС БУЛОВИЋ 1974-2022.
IN MEMORIAM БОРИС БУЛОВИЋ 1974-2022.
  • Post category:Друштво

Породица и пријатељи опраштају се данас од Бориса Буловића, члана Градског већа за област пољопривреде.

Борис Буловић рођен је 2. маја 1974. године у Станишићу од мајке Босиљке и оца Борислава. У родном месту провео је детињство, завршио основну школу и успешно тренирао рукомет.

Средњу пољопривредну школу, смер ветеринарски техничар завршио је у Сомбору, а потом Факултет за менаџмент у Ваљеву и Факултет безбедности у Београду.

У периоду од 2015. до 2019. године радио је у Градској управи на месту помоћника градоначелника за урбанизам и заштиту животне средине, да би му у периоду од јула 2019. до августа 2020. године било поверено управљање Водопривредним привредним друштвом „Дунав и Тиса“ Сомбор на месту вршиоца дужности директора, након чега поново долази на дужности у зграду „Жупаније“ на место члана Градског већа за област пољопривреде.

Своју тежњу да да допринос бољем и квалитетнијем животу Борис је дао политичким ангажовањем у Српској напредној странци, чији је члан од 2012. године.

Отац је ћерке Лане.

Комеморација Борису Буловићу одржана је у Великој скупштинској сали зграде „Жупаније“, где су му породица, пријатељи и колеге одали почаст. Борис Буловић сахрањен је на Месном гробљу у Станишићу.