ИМЕНОВАНО ПРЕДСЕДНИШТВО ОРГАНИЗАЦИЈЕ „УДРУЖЕНИ ГРАЂАНИ СОМБОРА“
ИМЕНОВАНО ПРЕДСЕДНИШТВО ОРГАНИЗАЦИЈЕ „УДРУЖЕНИ ГРАЂАНИ СОМБОРА“

„Удружени грађани Сомбора“ су 11. јануара 2020. године избором Председништва интензивирали свој рад, а том приликом је за чланове Председништа именовани су Мирослав Вељковић, Александар Кричковић, Горан Трајковски, Алекса Вељковић, Жељко Димовић, Синиша Савовић и Владимир Лалошевић.

На састанку грађана Сомбора је донешен закључак да се у вези мигрантске кризе упути званични допис Одбору за безбедност града Сомбора, са питањима на која очекују јасан одговор.

„Удружени грађани Сомбора“ редовно разговарају са суграђанима који деле исте ставове и вредности за побољшање стандарда и решавање општих животних проблема. Примарни циљ „Удружених грађана Сомбора“ је да заштити и заступа интересе становника општине Сомбор, без стављања страначких и личних интереса у први план. Стоп корупцији, намештању послова, малверзацијама, 5Г мрежи и бесмисленом трошењу буџетских средстава, стоји у допису ове организације.

„Апелујемо на градске власти да мигрантска криза постане јасно контролисана ситуација, како би сви наши суграђани могли без страха и непријатних ситуација да се крећу и живе у нашем некада мирном и сигурном граду. Позивамо све суграђане да нам се прикључе и узму учешће, како би својим активностима и идејама заједно учинили наш град бољим местом за живот“, наведено је у саопштењу „Удружених грађана Сомбора“.

Оставите одговор