ГРЛА ШТАЛЕ „Dream Catcher“ ИЗДОМИНИРАЛА НА СОМБОРСКОМ ХИПОДРОМУ
ГРЛА ШТАЛЕ „Dream Catcher“ ИЗДОМИНИРАЛА НА СОМБОРСКОМ ХИПОДРОМУ

На градском хиподрому у Сомбору јуче је одржан први тркачки дан, а на програму је било седам касачких трка.

Апсолутну доминацију на домаћој стази је демонстрирала штала „Dream Catcher“ из Сомбора, чија грла су освојила четири прва места. Победничке пехаре за шталу нашег прослављеног кошаркаша Николе Јокића у освојила грла „Play the Game“, „Charisma Spritz“, „Donita Ferm“ и „Amy del Duomo“, а у сулкама свих коња је био возач и тренер Владимир Прибић. Треба истаћи чињеницу да је „Ami del Duomo“, петогода кобила из Италије у главној трци која је носила назив „Штала Дрим Кечер – Сомбор“ славила у маниру старт-циљ, а дистанцу од 1.700 метара претрчала је у времену 1.16.9. Реч је о сјајном грлу, које на хиподромима у Србији не зна за пораз. Интересантан је и податак да је стопроцентан учинак оствраио Прибић, чији коњи су победили у све четири трке у којима је као возач учествовао.

Поред њих, победе на сомборском хиподрому јуче је остварило и грло „Duchesse Fouteau“ са возачем Б. Кеченовићем, „Tagora“ у чијим сулкама је био Катанић и „Achille Rayan“ возача и тренера Миодрага Пантића.

Комплетне резултате са јучерашњег тркачког дана у Сомбору можете погледати ОВДЕ.

Треба напоменути да је ово први тркачки дан који је одржан од како је сомборски хиподром добио трибине и тотално другачији изглед. Међутим, радови на реконструкцији су још увек у току, а оно што се могло видети јуче на хиподрому у Сомбору је организацијски али и у сваком другом погледу, већ сада бар две класе изнад оног што је до сада било.

Оставите одговор