ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗГЛЕДУ УНИФОРМЕ, ОПРЕМЕ И  ВОЗИЛА КОМУНАЛНЕ МИЛИЦИЈЕ
ГРАДСКО ВЕЋЕ УТВРДИЛО ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗГЛЕДУ УНИФОРМЕ, ОПРЕМЕ И ВОЗИЛА КОМУНАЛНЕ МИЛИЦИЈЕ

Градско веће града Сомбора одржало је 27. седницу којом је председавао градоначелник Антонио Ратковић, а на дневном реду је било четрнаест тачака.

Градско веће је утврдило предлог Одлуке о униформи, возилима, пловилима и опреми комуналне милиције, којом се прописује изглед, ознаке и начин ношења униформе комуналних милиционара, боја и начин означавања возила, пловила, као и опрема Комуналне милиције града Сомбора. Ова одлука наћи ће се пред одборницима Скупштине града на некој од наредних седница, као и предлог Решења о давању сагласности на правилник ораду ЈКП „Чистоћа“ Сомбор.

Чланови Градског већа усвојили су понуду ЈКП „Простор“ за одржавање неактивних гробаља у граду и насељеним местима за 2021. годину, као и понуда ЈКП „Зеленило“ за одржавање урбаног мобилијара и дечијих игралишта у граду и насељеним местима за 2021. годину.

Градско веће је на 27. седници дало подршку пројекту „У бојама деце“ Удружења сомборских учитеља. Пројекат је оријентисан ка развоју стваралаштва за децу и има за циљ да прерасте у сајам који би афирмисао Сомбор као град у којем је започело образовање учитеља у овом делу Европе.

Оставите одговор