ГРАДСКА УПРАВА СУТРА НАСТАВЉА РАД СА СТРАНКАМА ПУТЕМ НЕПОСРЕДНОГ КОНТАКТА
ГРАДСКА УПРАВА СУТРА НАСТАВЉА РАД СА СТРАНКАМА ПУТЕМ НЕПОСРЕДНОГ КОНТАКТА

На основу Закључка Владе Републике Србије, Градска управа града Сомбора је од 19. марта обуставила рад са странкама путем непосредног контакта (шалтери и слично), до дана престанка ванредног стања. Како је Одлуком Народне скупштине укинуто ванредно стање на територији Републике, стекли су се услови за наставак рада са странкама путем непосредног контакта у службеним просторијама органа града Сомбора и у Услужном центру градске управе града Сомбора, почев од сутра, 08. маја 2020. године.

Радно време Градског услужног центра (пријемна канцеларија и писарница) у згради „Жупаније“ је сваког радног дана од 8 до 15 часова.

Послови који су се до сада обављали искључиво путем писане или електронске поште, или телефонским путем, настављају да се обављају непосредним контактом између странака и запослених, уз обавезну примену свих превентивних мера од утицаја на безбедност и здравље запослених и корисника (Закључак Штаба за ванредне ситуације града Сомбора од 07. маја), а посебно оних који се односе на спречавање ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2: држање социјалне дистанце од 2 метра, употреба заштитних средстава (маски и рукавица), као и мера које се односе на максималан број лица која могу да бораве у затвореном простору, полазећи од делатности и функционалног уређења простора, посебно са аспекта организације рада у условима епидемије.

Оставите одговор