ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА УГОСТИО МИХАЈЛА СТОЛИЋА
ГРАДОНАЧЕЛНИК СОМБОРА УГОСТИО МИХАЈЛА СТОЛИЋА
  • Post category:Друштво

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић уприличио је пријем за сомборског младог бициклисту Михајла Столића, који је недавно направио прави подвиг победивши на јуниорској трци за Светски куп у Терезину у Чешкој Републици.

У трци, у етапи дугој 59 километара, у конкуренцији 120 возача из целог света, Михајло је донео до сада највећи успех српском јуниорском бициклизму и тиме постао први српски бициклиста, победник јуниорске трке Светског купа у историји.

  • Мени је драго што сам овде позван од стране градоначелника, на основу резултата и победе на Светском купу, врло ми је драго и јако ми импонује и пружа додатну мотивацију за даљи рад и даље такмичење, а то је већ Светско првенство у Белгији. Тамо ћу пружити свој максимум и надам се да ћу проћи што боље, рекао је Михајло Столић.

Поред градоначелника, пријему је присуствовала и Антонија Нађ Kосановић, чланица Градског већа за здравство, спорт и омладину.

Подсећамо, пре десетак дана пријем за сомборског бициклисту Михајла Столића и његовог тренера је у Влади Војводине организовао Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.