ГРАДОНАЧЕЛНИК ОДРЖАО НОВИ ПРИЈЕМ ЗА ГРАЂАНЕ
ГРАДОНАЧЕЛНИК ОДРЖАО НОВИ ПРИЈЕМ ЗА ГРАЂАНЕ

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и заменица градоначелника Љиљана Тица, са тимом стручних сарадника, јуче су одржали пријем током којег су разговарали са заинтересованим грађанима.

Из Градске управе су саопштили да се за јучерашњи састанак са градоначелником и заменицом градоначелника јавило тридесетак грађана, а најчешћа питања била су из области социјалне заштите, комуналне области, односно изградње водоводне, канализационе и путне инфраструктуре, а било је и неколико предлога за уређење града.

Пријеми грађана су замишљени као термин резервисан за ослушкивање и слушање потреба грађана. Током ових разговора људима се представљају права и могућности су им на располагању за решавање њихових упита, у складу са прописаним надлежностима, правилима и процедурама.

Пријем грађана одржава се сваког последњег четвртка у месецу, а заинтересовани састанак треба да закажу позивом на број телефона 025/468-269, или путем електронске поште на мејл адресу: prijemgradjana@sombor.rs најкасније до двадесетог у месецу када се организује пријем.

Оставите одговор