ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОРГАНИЗОВАЛА НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ – ПУТНА ИНФРАСТРУКТУРА И ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПРИОРИТЕТ И У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ
ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОРГАНИЗОВАЛА НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ – ПУТНА ИНФРАСТРУКТУРА И ВОДОСНАБДЕВАЊЕ ПРИОРИТЕТ И У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ

Традиционални новогодишњи коктел чији домаћин је била градоначелница града Сомбора, Душанка Голубовић одржан је у Свечаној сали зграде Жупаније. Догађају су присуствовале многобројне званице, привредници и предузетници, представници институција и медијских кућа.

Градоначелница Голубовић се окупљенима захвалила на сарадњи и заједничком напору у реализацији пројеката у години иза нас, првенствено истичући инфраструктурне пројекте, те нагласила како су путна инфраструктура и водоснабдевање приоритет и у наредној години. Захвалила се и покрајинским и републичким нивоима власти, као и учесницима и сарадницима на европским пројектима.

Градоначелница је подсетила на пројекте ревитализације Грашалковић палате, обнављање вртића „Невен“, Дома здравља, школа, као и на многе друге пројекте који су реализовани. Посебну важност придала је изградњи и комуналном опремању Индустријске зоне, уређењу Блока 82, подстицању запошљавања и самозапошљавања, доброј сарадњи са привредницима кроз многобројне програме, а као неке од приоритета у будућности навела је улагање у образовање, културу и туризам, бригу о младима и бригу о рањивим категоријама становништва.

  • Било је много лепих ствари, али било је и неких проблема које смо заједнички решавали. Неке смо решили, неке и нисмо, али то нека буде за све нас циљ и задатак за оно што нас чека у следећој години. Са мог личног становишта, али и са становишта града Сомбора одајем велику захвалност свима вама који сте у томе дали значајан допринос да остваримо овакве резултате, а сигурна сам да ће те бити одличан партнер за све нас и у будуће. Желим вам срећну Нову 2020. годину, у жељи да за све нас она буде још богатија, још успешнија, још вреднија али и са још више резултата у односу на ову коју остављамо за нама, рекла је Душанка Голубовић.

Оставите одговор