ГРАД ОБЕЗБЕДИО 1.100 СВЕТЛОСНИХ СЕТОВА ЗА БИЦИКЛИСТЕ! ЈУЧЕ  ПОДЕЉЕНО 150 КОМАДА
ГРАД ОБЕЗБЕДИО 1.100 СВЕТЛОСНИХ СЕТОВА ЗА БИЦИКЛИСТЕ! ЈУЧЕ ПОДЕЉЕНО 150 КОМАДА

Акција поделе светлосних сетова коју организује Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора настављена је јуче, 09. јула 2019. године. Бициклистима који су се затекли „код фонтане“ на Главној улици у Сомбору, а касније и у Чонопљи и Светозар Милетићу од надлежних су добили светлосне сетове.

У данашњој акцији подељено је 150 сетова, а учествовали су председник Савета за безбедност саобраћаја, заменик градоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за област комуналних делатности и инвестиција Мирослав Ковачић и представници Саобраћајне полиције ПУ Сомбор Рената Рајчањи и Бојан Арнаут.

Бициклисти су једни од најбројнијих учесника у саобраћају у Граду Сомбору и зато је Савет за безбедност саобраћаја одлучио да, новцем од наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, финансира куповину светлосних сетова. Купљено је укупно 1.100 сетова а акција ће трајати док сви сетови не буду подељени. Ово је само један од видова промотивних акција које спроводи Савет за безбедност саобраћаја.

Оставите одговор