ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ
ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора ове године обезбедио је 200 седишта за вожњу деце бициклом, a овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце узраста од једне до пет година, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл bezbednost@sombor.rs

Услови за добијање бесплатног седишта су да је дете узраста од пуних 12 месеци до 5 година, да станује на територији Града Сомбора и да већ није добило седиште за вожњу бициклом на поклон од града. Мејл треба да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и ЈМБГ детета.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Јавни позив је отворен од данас, 1. јуна 2020. године у 12 часова до четвртка 4. јуна 2020. године у подне.

Првих 200 родитеља/старатеља који пошаљу мејл са траженим подацима и испуњавају наведене услове добиће седиште за вожњу деце бициклом и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора набавку седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.

Оставите одговор